Kortbetalning

Vid kortbetalning är säkerhet den kanske allra viktigaste faktorn. Korttransaktionerna hostas hos Certitrade som är PCI-DSS Level 1 certifierad. Alla transaktioner är uppsatt med 3D-Secure, Verified by Visa och MasterCard Secure Code. Att vi även har verktyg för att förhindra bedrägerier inbyggda i vår lösning är en självklarhet. Vi har också färdigbyggda funktioner för att hantera återkommande betalningar, så kallade Recurring Payments – månadsvis, kvartalsvis eller med andra intervall och förutsättningar. För att kunna ta betalt med detta alternativ krävs ett inlösenavtal och detta hjälper vi dig med.

 

 

Delbetalning

Delbetalning innebär att kunderna kan delbetala sin order, vilket öppnar vägen till större och fler köp. Vid delbetalning gör Billmate en snabb kreditcheck i kassan, visar på ett enkelt och tydligt sätt vilka alternativ som finns och vad det kostar samt skickar ut delbetalningsavtal till kunden. Billmate sköter även resten, dvs skickar ut fakturorna, tar hand om betalningarna, skickar eventuella påminnelser, inkassokrav m m. Billmate tar hela kreditrisken och utbetalar pengarna varje tisdag efter leverans

Direktbetalning via bank

Betalningen utförs snabbt och enkelt via kundens eget bankkonto på Internetbanken. Billmate har kopplingar för Internetbetalningar via flertalet banker i Norden. Billmate samarbetar med Trustly som är ledande vad det gäller direktbetalningar.

 

Fakturaservice

För kunderna fungerar Fakturaservice på samma sätt som Fakturaköp. Det som skiljer metoderna åt är att med Fakturaservice tar Billmate ingen kreditrisk, det gör webbutiken. Inbetalningarna överförs till webbutiken varje torsdag. Precis som Fakturaköp sparar Fakturaservice mycket tid, som istället kan användas till att öka försäljningen. Dessutom förbättras konverteringen, antalet besökare som genomför en handling i din webbutik!

 

Fakturaköp

Fakturaköp innebär att kunderna får hem sina varor i lugn och ro och först därefter betalar fakturan. Billmate tar hela kreditrisken och betalar ut pengarna till webbutiken varje tisdag efter leverans till kunden. Med Fakturaköp gör Billmate en snabb, automatisk kreditcheck i kassan vid beställningen. Via en enkel webbklient administrerar webbutiken fakturorna, gör eventuella ändringar osv, för att sedan skicka över fakturan till Billmate. Här tar Billmate över och skickar ut fakturan till kunden, tar hand om betalningarna, skickar eventuella påminnelser, inkassokrav m m. En annan fördel med Fakturaköp är att kunden slipper uppge betalkortsnummer eller logga in på banken. Det är snabbt, enkelt och tryggt för kunden att handla! Fakturaköp sparar mycket tid, som istället kan användas till att öka försäljningen. Dessutom förbättras konverteringen, antalet besökare som genomför en handling i din webbutik! Vi hanterar givetvis fakturor mot både företag och privatpersoner.

 

Swish

Med Swish för handel kan kunderna på ett enkelt,säkert och smidigt sätt genomföra köpet. Allt kunden behöver är transaktionsappen Swish och ett mobilt bank-ID. Du som handlare behöver skriva ett avtal med Swish och få ett separat nummer till ditt företag. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss så bistår vi med

mer information om hur du går tillväga.

 

Har du frågor?

Undrar du något mer är du varmt välkommen att kontakta vår support på något av nedanstående sätt, där besvarar vi era frågor, stora som små.

Telefon: 040 – 30 35 00

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)