Många tappar sina kunder i kassan när de inser att de måste registrera sig och därefter kunna genomföra sitt köp. Vi på Billmate har en riktigt smart funktion i vår betalmodul som gör att dina kunder slipper detta. Vi kallar den för Get Address.

 

Våra vänner på Dibs släpper varje år en e-handelsrapport där de kartlägger konsumenters beteende och attityder inom e-handeln. I den senaste rapporten anger 24% att de avbrutit ett köp på grund av att det är alldeles för krångligt att registrera sig. Det man menar då är att man behöver knappa in olika uppgifter för att kunna slutföra sitt köp. Du som e-handlare vill givetvis undvika detta och vi på Billmate har utvecklat en smart funktion till vår betalmodul som gör att dina kunder slipper allt vad krångliga registreringar betyder och du som e-handlare kan öka konverteringar.

Hur fungerarGet Address?

När din kund lagt sina varor i kundkorgen och ska gå vidare till betalningen kan man enkelt ange sitt personnummer. Då hämtar systemet kundens adress automatiskt och köpet är färdigt med ett enkelt klick.

 

 

 

På det här sättet slipper din kund att manuellt knappa in sin adress och behöver bara tänka på att slutföra sitt köp. Snabbt, smidigt och smart!

 

Till vilka plattformar fungerar Get Address?

 

I nuläget har vi stöd för Get Adress i dessa plattformar:

  • WooCommerce
  • PrestaShop
  • OpenCart
  • Magento

Behöver du hjälp med funktionen är du alltid välkommen att kontakta vår grymma support – de hjälper dig gärna!

 

 

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)