Billmate befinner sig i en stark tillväxtfas och vi har förstärkt vår härliga kundtjänst med tre starkt lysande stjärnor som med sina olika egenskaper bidrar till att vi fortsätter att ha branschens bästa kundtjänst. Men vilka är de där ljuvliga rösterna i andra änden? Här får du lära känna Anna, Elin och Stefan lite närmare.

 

Vi på Billmate är oerhört stolta över vår grymma kundtjänst som aldrig tvekar att gå det extra varvet för att hjälpa våra kunder och nu har vi utökat personalstyrkan med Anna, Elin och Stefan som tillsammans med det övriga teamet fortsätter att leverera branschens bästa kundsupport.
– Jag brinner för kundvård och att jobba proaktivt. Jag ser mig som en glad, nyfiken och pratglad person som vill hjälpa våra kunder att lyckas, säger Anna, Customer Success Manager.
Elin Customer Support Agent, är inne på samma spår och berättar att det roligaste med att jobba med kundtjänst är att lösa kundernas problem.
– Jag är en person som lyssnar hellre än pratar och tycker det är roligt att hjälpa våra kunder med både stort och smått.

”Den här rollen är perfekt för mig”

 

Stefans roll på Billmate är Techichal Coordinator och jobbar på den tekniska supporten. Hans roll innebär många kontaktytor och han jobbar nära alla avdelningar.
– Mitt stora intresse är IT och jag har en bakgrund som systemvetare och utvecklare. Men jag vill även jobba med människor och i den här rollen får jag göra båda delarna, det är perfekt, säger Stefan.
Anna har en utbildning som Service Manager och har precis som Elin en gedigen erfarenhet inom kundservice och de tar både med sig sin rutin in i Billmates kundtjänstteam.
– Det jag tycker är roligast med att jobba på Billmate är det härliga gänget man får jobba med varje dag. Dessutom älskar jag vår produkt, säger Anna och lägger till att det även är kul att komma in i ett bolag där man kan påverka mycket.
– Det är ett riktigt härligt gäng som vi får jobba med, säger Stefan.

Inredning och resor på agendan

Vad gör ni när ni inte jobbar?
– Jag tycker om att vara ute i naturen och fotografera. Nu har jag precis flyttat till en ny lägenhet och därför blir det mycket inredning och Pinterestsurfande för att få inspiration, säger Elin.
Anna är nybliven husägare och hon är därför inne på samma sak.
– Det blir en hel del husfix, men det jag verkligen älskar är att ha bjudning som föräldrarna hade när jag var liten. Lite bubblor, god mat och att hänga med vänner, det tycker jag mycket om! säger Anna.

Stefan har ett stort intresse för resor och tycker om att resa till outforskade ställen som det inte finns så mycket information om.
Har du något särskilt reseminne som du vill dela med dig av?
– Jag har bland annat rest runt i Dominikanska republiken och träffat lokalbefolkningen. En gång reste jag till de japanska bergen och det var en helt fantastisk upplevelse, säger Stefan.

 

Med den starka tillväxten i ryggen och full fart i försäljningen är vår nya trio redo att ta sig an alla utmaningar.

– Nu tar vi Billmate till nästa nivå! avslutar Stefan.

 

 

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)

 

 

Kundservice

Tel: 040-30 35 00
Mån – Fre: 08.30 – 16.30  (avvikande öppettider kan förekomma)